viktor-isidur-blom-profile-03Att spela vid ett pokerbord med några av de allra största namnen inom pokerkretsen är något som många amatörspelare bara får drömma om. Nu kan detta bli verklighet för just dig!

Hos Full Tilt Poker kommer du mellan den 26 oktober och 4 november ha chansen att spela en exklusiv heads-up match mot den svenske pokerstjärnan Viktor ”Isildur1” Blom med chansen att plocka hem 1 000 dollar – helt gratis! Varje dag kommer Blom spela 10 matcher där pengar ur hans egna fick står på spel.
– Jag satsar mina egna pengar eftersom jag gillar att utmana mig själv. Det ska bli kul att se hur många matcher jag vinner till slut. Jag vill vinna allihop, det vore sjukt!, säger Viktor Blom i ett pressmeddelande.

För att ta dig hela vägen till det slutliga pokerbordet så måste du först delta i någon av de kvalturneringar som spelas under perioden. För att delta i någon av dessa måste du få tag på en exklusiv biljett som du kan få genom att sätta in pengar på ditt Full Tilt-konto, vinna en sit&go, komma på prisplats i en turnering eller att vinna en gratisbiljett i någon av Full Tilts Twitter-tävlingar.