Utanför fönstret ligger snön djup för tillfället och den här vintern lär bli ihågkommen i årtionden framöver (om det inte är början på en ny istid…). Pratet om att ungarna inte längre leker utomhus och inte kan ta egna initiativ till att sysselsätta sig själva verkar betydligt överdrivet, av all pulkaåkning och snöbollskrig att döma. Men det ena utesluter ju inte det andra, efter en frisk dag i snön verkar de flesta i min närhet föredra att koppla av med internet på ett eller annat sätt. Inte minst spel i olika former är populärt.

Själv slår jag mig gärna ner i soffan med ett matchresultat inlagt på min spelsajt och kikar på mitt favoritlag i Premier League. Barnen i släkten tycks föredra att spela mycket enkla plattformsspel eller spel där man ska ta hand om husdjur. Och svärfar är inte rädd för att placera lite pengar i en spännande aktie och följa utvecklingen via nätet. Spelande i olika former, lättillgängliga och roliga.